به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه یکی از ویزاهای بسیار پرطرفدار است. از آنجایی که کشور فرانسه موقعیت جغرافیایی بسیار خوبی دارد مکان مناسبی برای گردشگری و تفریح است. وجود جاذبه های گردشگری بسیار محبوب در این کشور باعث شده به یکی از قطب های گردشگری در جهان تبدیل شود و هر ساله میلیون ها گردشگر در صدد تهیه ویزای توریستی فرانسه باشند. با توجه به محبوبیت این ویزا سعی کردیم در این مطلب شما را با مهم ترین اطلاعات در رابطه با ویزای توریستی فرانسه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

درباره فرانسه

فرانسه یکی از کشورهای واقع در اروپای غربی است که پایتخت آن شهر زیبا و پر هیاهوی پاریس می باشد. زبان رسمی مردم در این کشور فرانسوی بوده و واحد پول نیز مانند سایر کشورهای اروپایی یورو است. همسایگی فرانسه با کشورهایی نظیر آندورا، ایتالیا، بلژیک، سوئیس، موناکو آلمان و لوکزامبورگ باعث شده موقعیت جغرافیایی خوبی بدست آورد. این کشور یکی از ۵ عضو اصلی شورای سازمان ملل متحد است. سالانه میلیون ها گردشگر و توریست برای بازدید از جاذبه های تاریخی و فرهنگی کشور فرانسه به آن وارد می شوند. فرهنگ غنی این کشور در کنار هزاران جاذبه طبیعی و تاریخی باعث محبوبیت آن شده است. فرانسه را یکی از زیباترین کشورهای اروپایی می دانند که در آن می توانید با تنوع زیادی از جاذبه ها رو به رو شوید از جاذبه های طبیعی گرفته تا بناهای تاریخی و موزه های هنری که هریک طرفداران مخصوص به خود را دارند

فرانسه در سال ۱۹۹۷ به عضویت در پیمان شینگن در آمد به همین دلیل کسانی که به هر دلیل قصد سفر به کشور فرانسه را دارند باید ویزای فرانسه را دریافت کنند. بنابراین گردشگرانی که به قصد بازدید از کشور فرانسه وارد این کشور می شوند باید در ابتدا ویزای توریستی فرانسه را تهیه کنند. افراد زیادی کشور فرانسه را برای تحصیل و یا کار انتخاب می کنند. برخورداری از سطح سواد و علم بالا در این کشور باعث شده دانشجویان زیادی برای ادامه تحصیل بر سر دانشگاه های فرانسه رقابت کنند بدون شک این کشور یکی از بهترین مکان ها برای تحصیل است هرچند هزینه های زندگی در کشور فرانسه زیاد است اما به دلیل وجود امنیت و سطح بالای رضایت از زندگی افراد زیادی به دنبال مهاجرت به این کشور هستند. همانطور که گفتیم برای ورود به کشور فرانسه به هر دلیل در ابتدا باید ویزای این کشور را تهیه کنید. در ادامه این مطلب شما را با یکی از ویزاهای مهم فرانسه یعنی ویزای توریستی فرانسه آشنا می کنیم

درباره فرانسه

درباره فرانسه

آب و هوای کشور فرانسه

فرانسه یکی از کشورهای ۴ فصل است که به سبب موقعیت جغرافیایی که دارد دارای آب و هوای معتدل است. اما در این کشور پهناور آب و هوا همیشه یکسان نیست و از نقطه ای به نقطه دیگر با تغییرات شرایط آب و هوایی رو به رو خواهید شد. یکی از خشک ترین منطقه ها در کشور فرانسه سواحل مدیترانه است که در جنوب این کشور قرار دارد البته خشک ترین ماه در فرانسه نیز ماه مه است. مناطق غربی کشور فرانسه از شرایط اقیانوسی برخوردارند به گونه ای که میزان بارندگی در این مناطق در طول سال بسیار بالا بوده به طوری که زمستان های معتدل و تابستان هایی گرم دارد. 

آب و هوای کشور فرانسه

آب و هوای کشور فرانسه

بهترین زمان دریافت ویزای توریستی فرانسه 

کسانی که قصد سفر به فرانسه را دارند مخصوصا کسانی که در صدد تهیه ویزای توریستی فرانسه و بازدید از این کشور هستند باید با شرایط آب و هوایی و بهترین زمان سفر به کشور فرانسه آشنا شوند. همانطور که گفتیم فرانسه کشوری با آب و هوای ۴ فصل است. فصل بهار در این کشور دارای آب و هوای بسیار مساعدی است و شاهد بارش های زیادی خواهید بود در صورتی که فصل تابستان در کشور فرانسه با آفتاب های شدید همراه بوده و از رطوبت هوا خبری نیست. فصل زمستان معمولا با بارش برف همراه است. کسانی که قصد دریافت ویزای توریستی فرانسه و بازدید از جاذبه های گردشگری این کشور را دارند باید بدانند که به طور کلی فرانسه دارای آب و هوای معتدل است و در هر فصل از سال می توانید با خیال آسوده به این کشور سفر کنید و از بازدید از جاذبه های گردشگری آن لذت ببرید.  

بهترین زمان دریافت ویزای توریستی فرانسه

بهترین زمان دریافت ویزای توریستی فرانسه

اخذ ویزای فرانسه

مهم ترین گام برای سفر به کشور فرانسه و یا هر کشور خارجی دیگر دریافت ویزای آن کشور است. نوع ویزای دریافتی شما بستگی به هدفتان از سفر به فرانسه دارد به عنوان مثال شخصی که قصد گردشگری در این کشور را دارد با هدف توریست وارد می شود و باید ویزای توریستی فرانسه را دریافت کند یا کسانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند باید ویزای تحصیلی فرانسه را دریافت کنند. فرانسه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است که به مسافران خود ویزای شینگن اعطا می کند. به طور کلی ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود که این ۴ نوع عبارتند از ویزای ترانزیت فرانسه، ویزای توریستی فرانسه، ویزای عبوری فرانسه و ویزای بلند مدت یا ویزای تجاری که هرکدام شرایط و قوانین مربوط به خود را دارند. هر فرد خارجی برای ورود به کشور فرانسه باید در وهله اول ویزای خود را از سفارت فرانسه تهیه کند سپس از این ویزا به عنوان مجوزی برای ورود و خروج به کشور استفاده کنید. بدون داشتن ویزای فرانسه هیچ گونه اجازه ای برای ورود و یا خروج از کشور فرانسه نخواهید داشت. 

اخذ ویزای فرانسه

اخذ ویزای فرانسه

انواع ویزای فرانسه 

کشور فرانسه مانند سایر کشورها متناسب با قوانین خود ویزاهایی را برای ورود افراد خارجی ارائه می دهد. صدور این ویزاها بستگی به هدف سفر شما دارد. مهمترین ویزاهای کشور فرانسه شامل ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای پزشکی، ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران، ویزای مقامات رسمی، ویزای تحصیلی، ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی، ویزای ترانزیت فرودگاهی، ویزای کودکان ( این ویزا برای راحتی رفت و آمد کودکانی است که سن آنها زیر سن قانونی بوده و یکی از والدین آنها در کشور فرانسه اقامت دارند.) و ویزای نخبگان است.فرانسه یکی از کشورهایی است که ویزای توریستی خود را به صورت بلند مدت و کوتاه مدت به مسافران ارائه می دهد. برای دریافت ویزای توریستی فرانسه متقاضی باید به سفارت مراجعه کند و پس از ارائه مدارک مورد نیاز ویزای خود را دریافت کند

انواع ویزای فرانسه

انواع ویزای فرانسه

ویزای تحصیلی کشور فرانسه 

یکی از ویزاهای بسیار پرکاربرد در فرانسه ویزای تحصیلی است. این ویزا برای کسانی صادر می شود که قصد داشته باشند در مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتر در کشور فرانسه به تحصیل ادامه دهند. لازم به ذکر است که آموزش در کلیه مقاطع تحصیلی در دانشگاه های فرانسه به زبان فرانسوی صورت می گیرد. اگر قصد تحصیل در دانشگاه های فرانسه را دارید باید ابتدا نسبت به شرایط هر دانشگاه اطلاعات لازم را کسب کنید سپس برای پذیرش در دانشگاه مورد نظر اقدام کنید

ویزای تحصیلی کشور فرانسه

ویزای تحصیلی کشور فرانسه

 

ویزای کار کشور فرانسه 

یکی دیگر از ویزاهای کشور فرانسه ویزای کار است. البته جدیدا اخذ ویزای کار برای این کشور وجود ندارد اما کسانی که ویزای تحصیلی فرانسه را دریافت کرده اند می توانند در زمان تحصیل به صورت پاره وقت به انجام کار بپردازند جالب است بدانید که شما از این طریق هم می توانید برای دریافت اقامت دائم فرانسه اقدام کنید. البته فرانسه یکی از کشورهایی است که دریافت اقامت دائم آن بسیار دشوار است و معمولا کمتر کسی موفق به دریافت آن می شود

ویزای کار کشور فرانسه

ویزای کار کشور فرانسه

ویزای توریستی فرانسه 

یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین ویزاهای فرانسه ویزای توریستی فرانسه است. ویزای توریستی فرانسه برای کسانی استفاده می شود که قصد داشته باشند برای تقریح و یا بازدید از خانواده به این کشور سفر کنند. البته جدیدا با توجه به قوانین در نظر گرفته شده این ویزا نیز با شرایط سختی ارائه می شود و امکان رد آن وجود خواهد داشت.

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای ترانزیت فرانسه 

ویزای ترانزیت برای حمل و نقل قابل استفاده است. کسانی که قصد دارند به کشور سومی سفر کنند و در کشور فرانسه توقف دارند می توانند از ویزای ترانزیت فرانسه استفاده کنند. ویزای ترانزیت فرانسه تنها در فرودگاه بین المللی برونیه صادر می شود

ویزای ترانزیت فرانسه

ویزای ترانزیت فرانسه

ویزای پزشکی فرانسه 

این روزها افراد زیادی به دلیل نبود امکانات پیشرفته پزشکی و نبود علم آن در کشورشان برای درمان بیماری ها به کشورهای دیگر سفر می کنند. فرانسه یکی از کشورهای اروپایی است که قدرت پزشکی بسیار بالایی دارد و هر ساله بیماران زیادی از کشورهای مختلف به این کشور سفر می کنند. برای دریافت ویزای پزشکی فرانسه باید نام بیمارستان و پزشکی که مسئولیت درمان را به عهده می گیرد داشته باشید

ویزای پزشکی فرانسه

ویزای پزشکی فرانسه

ویزای ازدواج فرانسه 

یکی از آسان ترین روش ها برای دریافت ویزا و کسب اقامت دائم کشور فرانسه ازدواج با فردی است که تابعیت فرانسوی داشته باشد. بنابراین اگر با زن یا مردی که اقامت فرانسه را دارد ازدواج کنید می توانید در مدت کوتاهی تابعیت کشور فرانسه را بدست آورید. در این مورد فرد فرانسوی باید مسئولیت هزینه های دو طرف را بر عهده بگیرد و بتواند این موضوع را با ارائه مدارکی ثابت کند

ویزای ازدواج فرانسه

ویزای ازدواج فرانسه

مراحل درخواست ویزای توریستی فرانسه

اولین گام برای دریافت ویزای توریستی فرانسه تماس و یا مراجعه حضوری به یکی از آژانس های گردشگری است. کسانی که قصد دارند خانوادگی سفر کنند باید برای تک تک افراد خانواده اقدام به اخذ ویزا کنند. پس از تکمیل مدارک باید برای زمان مصاحبه وقت سفارت فرانسه رزرو کنید. پس از اینکه روز مصاحبه مشخص شد به همراه مدارک و نسخه چاپ شده به سفارت مراجعه کنید. برای دریافت ویزای توریستی فرانسه باید مدارک متعددی را به سفارت تحویل دهید. فرد متقاضی دریافت ویزای توریستی فرانسه باید ماموران کنسولگری را متقاعد کند که پس از ورود به کشور فرانسه و بازدید از جاذبه های گردشگری حتما به کشور خود بر می گردد.  

 مراحل درخواست ویزای توریستی فرانسه

مراحل درخواست ویزای توریستی فرانسه

تعداد دفعات ورود به کشور فرانسه 

در ویزای توریستی کشور فرانسه تاریخ هایی وجود دارد که مربوط به تاریخ ورود، خروج و مدت اعتبار ویزای شما است. اینکه پس از دریافت ویزای توریستی فرانسه چند بار می توانید وارد کشور فرانسه شوید بستگی به نوع ویزای صادر شده دارد. معمولا ویزاهای فرانسه از نظر تعداد دفعات ورود به ۳ دسته یکبار ورود، ۲ بار ورود و چند بار ورود دسته بندی می شوند.

تمدید ویزای توریستی فرانسه 

همه ویزاها از جمله ویزای توریستی فرانسه دارای یک مدت زمان اعتبار است. اگر مدت اعتبار ویزای شما رو به پایان است یا باید از کشور مورد نظر خارج شوید یا در صورت امکان اقدام به تمدید ویزا کنید. معمولا تمدید ویزا با داشتن شرایط خاص صورت می گیرد.

تمدید ویزای توریستی فرانسه

تمدید ویزای توریستی فرانسه

آشنایی با ویزای توریستی فرانسه 

یکی از ویزاهای فرانسه که در این مطلب بیشتر به توصیف آن می پردازیم ویزای توریستی فرانسه است. ویزای توریستی فرانسه مخصوص کسانی است که بخواهند برای سفرهای کوتاه مدت تفریحی و یا بازدید از خانواده و دوستان به این کشور سفر کنند. بنابراین ویزای توریستی فرانسه برای کسانی که قصد تحصیل و یا کار در این کشور را داشته باشند مناسب نخواهد بود. مدت اعتبار ویزای توریستی فرانسه متفاوت است و بستگی به تصمیم سفارت فرانسه و همچنین نوع درخواست شما دارد. پس از اینکه ویزای توریستی فرانسه از سوی سفارت فرانسه صادر شد برچسبی بر روی گذرنامه شما زده می شود که شامل تمامی اطلاعات اصلی و مورد نیاز ویزای توریستی فرانسه خواهد این اطلاعات شامل تاریخ اعتبار و تعداد دفعات سفر است.  

آشنایی با ویزای توریستی فرانسه

آشنایی با ویزای توریستی فرانسه

جاذبه های گردشگری فرانسه

فرانسه یکی از کشورهای بسیار پرطرفداری است که به سبب موقعیت جغرافیایی خوبی که دارد افراد زیادی را برای گردشگری و تفریح به خود جذب می کند. معمولا فرانسه در ذهن اکثر افراد برگرفته از مسائل مختلفی است برخی این کشور را به خاطر برج ایفل و برخی هم به خاطر موزه لوور می شناسند. بدون شک پاریس قلب تپنده فرانسه است که بیشتری جاذبه های گردشگری را به خود اختصاص داده است. وجود موزه های تاریخی و قدیمی، معماری بناهای مختلف، مراکز خرید بزرگ و غیره از جمله جالب ترین قسمت های گردشگری در پاریس هستند که باعث می شوند سالانه افراد زیادی ویزای توریستی فرانسه را دریافت کرده و به این کشور سفر کنند. در کنار شهرهای بزرگ فرانسه روستاها و شهرهای کوچکی هم وجود دارند که هرکدام جلوه زیبایی از این کشور را به شما نشان می دهند. مهم ترین جاذبه های گردشگری فرانسه شامل برج ایفل، کلیسای فونتونی، کاخ ورسای، طاق پیروزی، پل میلائو و نتردام پاریس است. اگر ویزای توریستی فرانسه را دریافت کردید حتما از این جاذبه های هیجان انگیز دیدن کنید تا با تاریخ و فرهنگ مردم کشور فرانسه بیشتر آشنا شوید

جاذبه های گردشگری فرانسه

جاذبه های گردشگری فرانسه

مدارک ویزای توریستی فرانسه

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی فرانسه به شرح زیر هستند:

۱-فرم درخواست ویزای توریستی فرانسه. این فرم به صورت انگلیسی و یا فرانسوی تکمیل می شود و دانلود آن رایگان است.

۲-دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید و تمام رخ.

۳-کسانی که قبلا به کشورهای خارجی سفر کرده اند و ویزای شینگن دریافت کرده اند باید یک نسخه کپی از ویزای سایر کشورهای شینگن را ارائه دهند

۴-ارائه اصل گذرنامه شخص متقاضی همراه با نسخه کپی آن. گذرنامه شما حداقل باید سه ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد و دارای دو صفحه مهر نخورده باشد.

۵-ارائه اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه نسخه کپی از تمام صفحات آن.

۶-ارائه اسناد مربوط به تمکن مالی و وضع اجتماعی فرد متقاضی.

کارمندان باید مدارکی از جمله قرار داد کاری، رضایت نامه کارفرما برای خروج از کشور، صورت حساب بانکی که شامل گردش مالی ۶ ماه آخر باشد و مفاصا حساب مالیاتی را ارائه دهند

برای تاجران و بنگاه داران ارائه مدارکی از جمله کارت بازرگانی و یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی، آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و همچنین اظهارنامه ثبت لازم است

صاحبان مشاغل آزاد باید مدارکی از جمله مفاصا حساب مالیاتی، صورت حساب گردش مالی در ۶ ماه آخر و کپی جواز کسب ارائه دهند

بازنشستگان باید فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه قبل را ارائه دهند.

کودکان و حتی دانشجویان باید مدارکی ارائه دهند که نشان دهنده تقبل مالی هزینه ها توسط یکی از اعضای خانواده است. ارائه اسناد هویتی، وضع حرفه ای و تمکن مالی شخصی که هزینه ها را تقبل می کند، گواهی اشتغال به تحصیل، ارائه مدارکی که نشان دهنده محل سکونت شخص در فرانسه باشد و همچنین اجازه خروج رسمی از کشور توسط پدر لازم است.

۷-ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما و ارائه مدارکی که نشان دهنده رزرو هتل در این کشور باشد.

۸-بیمه نامه بین المللی

۹-ارائه نامه ای که هدف سفر را به طور کامل و واضح شرح دهد

نکته مهم در مورد دریافت ویزای فرانسه:

کسانی که قصد دریافت ویزای توریستی فرانسه، ویزای تجاری، مقام های رسمی و یا ویزای فرهنگی را دارند باید در زمان مراجعه به سفارت فرانسه و ارائه مدارک دعوتنامه را هم به ماموران کنسولگری تحویل دهند

مدارک ویزای توریستی فرانسه

مدارک ویزای توریستی فرانسه

 

زمان و هزینه دریافت ویزای توریستی فرانسه

یکی دیگر از عواملی که برای دریافت ویزای توریستی فرانسه باید به آن توجه کنید زمان و هزینه مورد نیاز برای دریافت ویزا است. به طور کلی بررسی مدارک اولیه برای دریافت ویزا تقریبا ۲ هفته طول می کشد. اما برای صدور قطعی ویزا و بررسی های لازم ممکن است به زمان بیشتری احتیاج باشد بنابراین بهتر است مدارک خود را زودتر در وقت سفارت فرانسه به سفارت تحویل دهید تا در صورت بروز هرگونه مشکل زمان کافی برای برطرف کردن آن داشته باشید. به طور میانگین بعد از تحویل مدارک حدود ۶ هفته طول می کشد تا وضعیت درخواست ویزای توریستی فرانسه مشخص شودهزینه صدور ویزا برای سنین مختلف متفاوت است. برای کودکان صفر تا ۶ سال هزینه ویزا رایگان است. برای کودکان ۶ سال تا ۱۲ سال هزینه ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال هزینه ای معادل ۶۰ یورو دریافت می شود. برای آگاهی از آخرین تغییرات هزینه ویزا می توانید به آژانس های گردشکری مراجعه کنید. دقت کنید که مبلغی معادل ۲۵ یورو نیز برای بررسی مدارک هر فرد گرفته می شود

زمان و هزینه دریافت ویزای توریستی فرانسه

زمان و هزینه دریافت ویزای توریستی فرانسه

دلایل رد شدن درخواست روادید فرانسه

عوامل متعددی می تواند موجب رد شدن ویزای توریستی فرانسه شود مخصوصا کشور فرانسه که دریافت ویزای آن کمی دشوار است. در این مطلب به چند مورد از عوامل رد درخواست ویزای توریستی فرانسه یا هر ویزای دیگری می پردازیم. کسانی که دارای سوء پیشینه ای از جمله قتل هستند و یا در فعالیت های تروریستی و یا سیاسی شرکت کرده اند درخواست ویزای توریستی فرانسه برای آنها رد می شود. استفاده از مدارک جعلی در بین مدارکی ارائه شده به سفارت فرانسه موجب رد درخواست ویزای توریستی فرانسه می شود برخی از افراد به دلیل نداشتن برخی از مدارکی درخواستی از مدارک جعلی استفاده می کنند که این عامل می تواند عواقب بدی برای متقاضی درخواست ویزا داشته باشد و ممکن است علاوه بر رد درخواست ویزای توریستی فرانسه شما را بازداشت کنند. مشخص نبودن هدف سفر می توانند از جمله دلایل رد درخواست ویزای توریستی فرانسه باشد بنابراین سعی کنید در زمان مراجعه به سفارت و ملاقات با ماموران کنسولگری صادقانه رفتار کنید و هدف خود را از دریافت ویزا شرح دهید. کمک گرفتن از مراجع معتبر و کارشناسان با تجربه باعث می شود که احتمال رد ویزای توریستی فرانسه به حداقل برسد. 

 

نکات مهم در اخذ اخذ ویزای توریستی فرانسه 

این روزها عده زیادی با وعده اخذ ویزای توریستی فرانسه اقدام به کلاهبرداری از متقاضیان می کنند. وعده هایی از جمله اخذ سریع ویزای توریستی فرانسه در برخی از سایت ها کلاهبرداری بوده و ممکن است پس از دریافت هزینه اقدامی در این زمینه انجام ندهند. بنابراین سعی کنید برای دریافت ویزای توریستی فرانسه از مشاوران حرفه ای و با تجربه در این زمینه کمک بگیرید و شخصا در وقت سفارت فرانسه به سفارت فرانسه مراجعه کرده و نسبت به اقدامات لازم جهت دریافت ویزا اطلاعاتی کسب کنید.  

نکات مهم در اخذ اخذ ویزای توریستی فرانسه

نکات مهم در اخذ اخذ ویزای توریستی فرانسه

سفارت فرانسه در تهران برای دریافت ویزای توریستی فرانسه

برای دریافت ویزای توریستی فرانسه باید به سفارت فرانسه در تهران مراجعه کنید و از پیش از طریق آژانس های گردشگری وقت سفارت فرانسه رزرو کنید. آدرس سفارت فرانسه در تهران خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۶-۶۴ است. روزهای کاری سفارت فرانسه یکشنبه تا پنجشنبه است. ویزای توریستی فرانسه در قسمت کنسولگری فرانسه صادر می شود که در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه در وقت اداری قابل دریافت است. همانطور که دیدید برای دریافت ویزای توریستی فرانسه باید مدارک زیادی را قبل از مراجعه به سفارت آماده کنید. استفاده از کارشناسان با تجربه در این زمینه باعث می شود که مدارک کامل و بدون نقص ارائه شوند و مشکلی برای تایید ویزای شما ایجاد نشود. در برخی موارد دیده شده که کامل نبودن مدارک موجب رد ویزای توریستی فرانسه شده است. 

سفارت فرانسه در تهران برای دریافت ویزای توریستی فرانسه

سفارت فرانسه در تهران برای دریافت ویزای توریستی فرانسه

 

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص ویزای فرانسه ، وقت سفارت فرانسه ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

 

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...
۱۵ مهر ۱۳۹۷

ویزای تحصیلی فرانسه امروزه بسیاری از افراد به تحصیل و دانش اندوزی اهمیت بسیاری می دهند. به همین دلیل بسیاری از افراد برای ادامه تحصیل، دانشگاه های معتبر کشورهای خارجی ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 4٫50
Loading...
۰۵ آذر ۱۳۹۷

درباره مارسی این متن درباره مارسی، یکی از شهرهای مهم کشور فرانسه می باشد. امکانات رفاهی و جاذبه های گردشگری زیادی در این شهر اروپایی دیده می شود. اگر تمایل ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...
۱۹ آبان ۱۳۹۷

راهنمای سفر به نیس راهنمای سفر به نیس مجموعه اطلاعات مفیدی در مورد شهر نیس است که به شما کمک خواهد کرد در سفر به نیس دچار مشکل نشوید، در ...

نظر دهید

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!